Lowlands Energy ©

Slimmer energieverbruik voor landbouwers

Wij zijn de drijvende kracht achter slimmer energiegebruik voor landbouwers, waardoor je niet alleen een fors lagere energie rekening krijgt, maar ook minder afhankelijkheid bent van de energiemarkt en het volledige potentieel van jouw landbouwbedrijf kan benutten

Bij Lowlands Energy geloven we in de kracht van groene energie, wat niet alleen de samenleving en het milieu ten goede komt, maar ook een aanzienlijke impact heeft op jouw energiefactuur.

kleine windmolen, groot rendement

Bij Lowlands Energy richten we ons op het installeren van uitsluitend hoogwaardige windmolens. Onze G-11 windturbine, met een indrukwekkende hoogte van 15 meter en een rotorspanwijdte van 13 meter, is een ware krachtpatser die een aanzienlijke deel van uw energie behoefte kan voorzien.

Wat onze molens echt onderscheidt, is hun buitengewone duurzaamheid. De oudste molen van dit type draait al 30 jaar en heeft binnenkort 1 miljard omwentelingen op zijn naam staan.

 
Lowlands Energy ©

Zonnepanelen en windmolen, de perfecte match

In de wintermaanden & ’s nachts leveren zonnepanelen onvoldoende energie om aan je verbruik te voldoen. Net daarom zijn windturbines een rendabele keuze, want deze leveren stroom het ganse jaar door, waarin de meest productieve maanden de wintermaanden zijn.

Onze klanten aan het woord...

Ondanks een uitdagend vergunningscontext (onze site grenst aan vogelrichtlijngebied) slaagde Lowlands Energy om het project binnen de gewenst kwaliteit en timing te realiseren. De G-11 windturbine werd elegant ingepast op onze site en levert samen met de zonnepanelen een mooi constant stroomprofiel uit onze lokale energiebronnen.

Dirk Fevery, landbouwbedrijf ’t Oosthof Blankenberge

Mijn G-11 windmolen werd in 1 dag tijd geïnstalleerd op de site Waterland. Het is de eerste kleine windturbine binnen de gemeentegrenzen van Sint-Laureins, wat toch een moeizaam vergunningsproces betekende met heel wat speciale eisen van de gemeente en andere instanties (oa luchtvaart).
De technische flexibiliteit en het doorzettingsvermogen van het Lowlands Energy team liet toe om op korte termijn een kostefficiënte oplossing met een ander type mast uit te werken. Lowlands Energy heeft dankzij hun professionele aanpak en 24/7 bereikbaarheid ervoor gezorgd dat er wederzijds vertrouwen is.

Tim De Causmaecker, landbouwbedrijf Waterland

De nieuwe windturbine van Lowlands Energy zorgt ervoor dat onze melkrobots nu voor een groot stuk op groene energie werken. Goed voor het milieu, en een serieuze besparing op onze energiekost!

Koen & Mieke, Diksmuide

Wist je dat je tot 26 000 euro subisdie kan aanvragen voor jouw windmolen?

Lees er hier alles over
Terug naar boven